neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 5:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε διάβασε λιγο τα ποστς και θα δεις ποια ειναι η θέση μου ... επειδη δεν συμπίπτει με την δική σου δεν σημαίνει ότι δεν έχω.

Οσο για τον 666 ναι έχει θέση ότι το ραλλυ αρχίσε το 2008όταν ο δεικτης ήταν 3500 ... καλά πλάκα κάνεις ή απλά "διατεταγμένη" υπηρεσία?

Αν δουλευε σε τμημα εκτιμήσεων θα ειχε απολυθεί

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 5:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μήπως βλέπει κάτι που οι υπόλοιποι δεν βλέπουνε? Kάτι πολύ απλό? Κάτι για το οποιο περίεργος δεν μιλάει κανεις γιατί δεν τους συμφέρει να μιλήσουν για αυτό, ενώ το 99.99% του κόσμου απλός δεν το καταλαβαίνει?

Φιλε σημείωσε αυτά τα λόγια. Ο 666 τρελός η όχι θα βγει πανολαδια ακόμα και αν αγόρασε στις 3500 μονάδες...

Όσο για το "διατεταγμένη υπηρεσία" νομίζω είναι απλός ντροπή να λες τέτοια λόγια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 5:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε θα σου πω κατι απλό σε μια επένδυση σημασια εχει το χρονικό πλαίσιο όταν λες ότι το ραλλυ αρχιζει στις 3500 μονάδες και 1 χρόνο μετά εισαι στο 1500 τότε εισαι απλά ανικανος και ανεπαρκής ... κάποτε νομοτελειακά θα πάει πάνω αλλά οχι γιατι το προεβλεψε ο 666

Σκεψου λιγι και μη φυραινει το μυαλό σου απο συνωμοσίες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 6:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κανεις κριτική σε άτομα που έχουν γνώσεις πολλαπλάσιες. Αντί να κοιτάζεις να μάθεις 5 πράγματα...

Το ότι κάποιος δεν έπιασε μια κίνηση δεν σημαίνει απόλυτος τίποτα. Αν πιάναμε όλες τις κινήσεις στην ζωή μας θα γινόμασταν Ωνάσης από τα 35.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 6:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλοι, μην ψάχνετε για μεσσίες και προφήτες... Ο καθένας από εμάς ας δοκιμάσει μεθόδους και ουχί ανθρώπους...

Αυτό που πρεσβεύει ο 666 είναι ότι το πρόβλημα των χρεών θα αντιμετωπιστεί με πληθωρισμό, άρα κάποτε θα ανέβουν πολύ τα χρηματιστήρια...

Τώρα πως φτάνει στο τεχνικό συμπέρασμα ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ανόδου δεν το έχω καταλάβει.

Αλλά ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ να καταλάβει τι σύστημα ακολουθεί στις επενδύσεις του, και αν αυτό το σύστημα είναι κερδοφόρο ή όχι. Παράδειγμα ο φίλτατος Σταύρος7 όπου διαισθητικά αγοράζει και πουλάει... Φίλε Σταύρο θα καταλάβεις πολύ σύντομα ότι το σύστημα αυτό οδηγεί αναπόφευκτα στην χρεοκοπία του λογαριασμού σου.

Κάποιος που ΠΑΝΤΑ είναι long για μένα απλά δεν έχει σύστημα...

Οι αγορές είναι κύματα... άλλοτε long άλλοτε short... Σημασία έχει να μπορούμε να τα καβαλάμε χωρίς να τα κοντράρουμε επειδή εμείς έτσι πιστεύουμε...

Προφανώς όποιος είναι long από το 2008 είναι καραχαμένος... Δεν επιτρέπεται να μπαίνεις long σε πτωτική αγορά... Είναι λάθος που το διδάσκεσαι στην πρώτη δημοτικού... Άρα αν ο φίλος 666 στις 3500 μπήκε long και δεν έχει κλείσει θέσεις ακόμα απλά δεν έχει περάσει την πρώτη δημοτικού... Αλλά δεν νομίζω ότι έχει πράξει έτσι. Το να απομονώνουμε κάποια posts είναι άδικο.

Παράδειγμα εγώ... Μπήκα long στον sp500 στις 1090 και μετά από 2 μέρες αφού έκλεισα την long θέση μου έψαχνα για shorting opportunity... Αν κάποιος απομόνωνε εκείνο το post μου θα φαινόμουν χαμένος...

Γι αυτό, και επειδή κανείς δεν δημοσιοποιεί όλες τις ανοιχτές θέσεις του (που περιλαμβάνουν και κινήσεις hedging), μην ακούτε κανέναν. Μάλλον ακούστε πολλές γνώμες και κάντε αυτό που το δικό σας ΣΥΣΤΗΜΑ λέει ότι πρέπει να κάνετε. Ή μην ασχολείστε με τις αγορές, επιλέξτε έναν διαχειριστή, και εμπιστευτείτε στους επαγγελματίες (πιστοποιημένους) την περιουσία σας.

Αυτά...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 7:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε alonedriver
Συμφωνω με τα περισσότερα εξ αυτων που λες απλά σου λέω οτι δεν εχω απομονώσει κάποια ποστσ του ο 666 'ανοιξε μιτο σε αλλο σαιτ τον μαιο 2008 για την τρελή άνοδο που επικειται για την ΕΤΕ ... με δεικτη 3500 ... και ΕΤΕ 32 ευρώ ... δεν μιλάμε για κάποιο ποστ μιλάμε για μιτο ολοκληρο οπότε συμφωνώ ότι δεν πέρασε ουτε την πρώτη δημοτικού
Τώρα για τους παίκτες που ακολουθούν ένστικτο έχω να σου πώ ότι προσαρμόζονται και ακολουθούν τάση (κύμα) δεν υπάρχει δογματισμός είμαιταυρος ή αρκούδα αλλά με ενδιαφέρει το κέρδος όπότε εγω δεν ανησυχω για τον Σταύρο εχει καλή διαίσθηση και ειναι ο μονος που βγάζει χρήμα...

Kanourch εαν θες να νομίζεις ότι εισαι ο φεβρός γκουρού δεν θα σου χαλάσω το όνειρό αλλά με αυτά που λές αποκλειεται να εχεις σχέση με ΧΑΑ ούτε το νηπιαγωγείο δεν περνάς με τις παρωπίδες που φοράς ανοιξε τα μάτια και διαβαζε τι γράφουν και οι άλλοι ο ξερολισμός δεν βοηθάει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 7:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@ALONEDRIVER

ALONEDRIVER ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ SHORT ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...! :D

ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ:BAΛΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ,ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΤΕ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 10 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PEAK ΤΗΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΚΛΙΝΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ''ΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ'' ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

1)Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΤΑ 9.20 ΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ 4.400 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ Μ.Ο ΚΤΗΣΗΣ 11.26
2)ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ 9.13.

ΦΘΑΝΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ 2.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ Η ΕΤΕ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΤΑ 12,10 ΣΤΙΣ 4/8/2010.
ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΕΚΕΙ.ΒΓΗΚΑ ΣΤΑ 11.37 ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ -5,36%,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΣΟΥΡΑ 1.100 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑLPHΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ -6%,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΣΟΥΡΑ 120 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΤΕΛΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ -1%,ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ 20 ΕΥΡΩ.

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΤΕ 1.100+120+20=1.240 ΕΥΡΩ

ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 1000 ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΑ 3.17,ΕΧΩ Μ.ΟΡΟ ΣΤΑ 3.20.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΤΕ,ΑΤΕ & ΑΛΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΩΒΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑ 226 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΩΝ 303 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΒΩΒΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 3.16,ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΑΣΟΥΡΑ 226+303=529 ΕΥΡΩ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ,ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ 1.240-529= 711 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ!
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΣΩΣΤΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!

ΣΤΑΥΡΟΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΣΩΣΤΑ φιλε Σταυρο..........ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΒΩΒΟ σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ σου ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ πιστευω οτι θα δεις ΟΓΚΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ. :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 8:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΡΙΝΗ!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΤΛ....ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Τετ Αύγ 11, 2010 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 11, 2010 8:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ φιλε μου.........

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 360 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: