neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σκοτυ δεν υπαρχουν σεναρια

πρωτα τα γυναικοπαιδα που λεει και ο χριστος

ροτεν ορθια την εχουμε

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ρε πώς τρέχει η άτιμη σήμερις;;....κρίμα που κράτησα τα τελευταία μπαρουτόβολα στα χαμηλά;...για να δούμε....άντε να βλέπουμε λίγο το χαρτοφυλάκιο να γράφει λιγότερες ζημιές γιατί όσο ναναι είχαμε λίγο αυξημένες σφύξεις τελευταία... :mrgreen:

....σε μία ώρα περίπου το...μαγαζί περίπου 27μύρια.
Όχι κι άσχημα...not bad not bad... :twisted:

Τελευταία επεξεργασία από skoty και Τετ Μάιος 18, 2011 10:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση

χωρις αντιδικιες...γραφεις

...Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Αν και λειτούργησα λίγο παρορμητικά και εναντίον του συστήματός μου που λέει να αγοράζω μόνο στην άνοδο και να πυραμιδώνω σταδιακά, πιθανόν να μου βγει και σε καλό τελικά.

Αν υποθέσω ότι ο πάτος των 4,64 έχει οριοθετήσει και τον απόλυτο πάτο της μετοχής της ΕΤΕ έχω ένα 22% αγορασμένο μόλις 32,5% υψηλότερα μέσο όρο στα 6,15 ευρώ.
Αυτό το γεγονός, σε μία μεσοβραχυπρόθεσμη πορεία 8 μηνών πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή βάση αγορών.....

ερωτηση!
τι αλλαξε απο προχθες που μιλαγες για μηδενισματα,ΕΤΕ στα 3 ευρω,αναδιαρθωσεις,πτωχευσεις κ.λ.π! ?
το μαζευεις σαν τακτικη η τα ελεγες για την συνεπεια της ροης για καταστροφολογια?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

να γιατι δεν φοβαμε για τα προβατα μου τα εχω εκπαιδευσει

Συνημμένα:
sheep-wolf[1].jpg
sheep-wolf[1].jpg [ 15.59 KiB | 2151 προβολές ]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:55 am 
Χωρίς σύνδεση

ερωτηση!
τι αλλαξε απο προχθες που μιλαγες για μηδενισματα,ΕΤΕ στα 3 ευρω,αναδιαρθωσεις,πτωχευσεις κ.λ.π! ?
το μαζευεις σαν τακτικη η τα ελεγες για την συνεπεια της ροης για καταστροφολογια?

Σάννυ μου αυτό δεν έχεις καταλάβει! Ότι η επενδυτική ψυχολογία καλλιεργείται από το έξυπνο χρήμα! Το σημείο αντιστροφής είναι απρόβλεπτο. Για αυτό υπάρχει η τεχνική ανάλυση. Είναι δύο πράγματα ανεξάρτητα. Και το 2009 δεν πίστευα στην άνοδο! Μπήκα όμως στην αγορά επειδή μου το υπέδειξαν τα εργαλεία μου. Το ίδιο και το 2003 που ερχόμασταν από τετραετή πτώση. Και το 1999 βγηκα από την αγορά, όταν όλοι έλεγαν για 7000 μονάδες

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει το 'μπορεί'. Μπορεί να γίνει το ένα, μπορεί να γίνει το άλλο. Τα δεδομένα λένε ότι οι τράπεζες είναι χρεοκοπημένες. ΜΠΟΡΕΙ να θέλουν να το δείχνουν έτσι. ΜΠΟΡΕΙ όντως και να είναι χρεοκοπημένες.
Η χώρα μας πάντως είναι σίγουρα χρεοκοπημένη και δύσκολα σε μία χρεοκοπημένη χώρα θα βρουν οι τράπεζες να 'πουλήσουν' λεφτά. Άρα; Τα πράγματα είναι δύσκολα. Και γίνονται ακόμη δυσκολότερα, διότι υπάρχουν και τα κανόνια που βαράνε ιδιώτες και τράπεζες...

Δεν με νοιάζει ότι κι αν δείχνουν τα δεδομένα. Τα εργαλεία μου δεν κάνουν λάθος ποτέ όμως.
Μίλησα προχτές ότι ο δείκτης αγοραστικού ενδιαφέροντος είναι θετικός εδώ και μερικές μέρες. Ένα τεχνικό εργαλείο μου το υπέδειξε. Πιθανή αντιστροφή; ΙΣΩΣ...

Αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική οικονομία που παραπαίει...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 11:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thano, βάλε λίγο κόκκινο στα μάτια του λύκου πίσω.....πολλά θρίλερ βλέπω ο άτιμος!

Παρατηρώ αντιδράσεις σε σχέση με την συναίνεση που απαιτείται απο το ελληνικό πολιτικό σύστημα ως προαπαιτούμενο για την δική τους υποστήριξη....
πολύς κόσμος εξοργισμένος γιατί τάχα μου τάχα μου καταργείται η ανεξαρτησία της χώρας.
Το διαβάζω και στο ακατονόμαστο στα σχόλια....πολλοί απο αυτούς έβριζαν εν χορώ Παπανδρέου και Σαμαρά κ τώρα θίχτηκαν....περισσή η υποκρισία και η ανευθυνότητα και η ανωριμότητα στην ελληνική κοινωνία.
Οι μάσκες τωρα κυριολεκτικά πέφτουν. Ο ΓΑΠ πρέπει επιτέλους να παρει αποφάσεις κ το κυριότερο να τις κάνει πράξη και ο Σαμαράς σε ουσιώδεις αποφάσεις να παράσχει στήριξη...πολύ το απορρίπτουν μετα βδελυγμίας.
Η σαπίλα είναι μέσα μας.....η πελατοκρατεία κ κομματοκρατία μας έχει διαβρώσει μέχρι τα νύχια των ποδιών, τους περισσότερους. Εξού ακόμα και σήμερα τα δύο κόμματα λαμβάνουν ένα σεβαστό ποσοστό για τέτοια κατάντια που χει φτάσει η χώρα.
Κι όμως πολύ το γουστάρω....που ήταν όλοι αυτοί όταν στο ενδιάμεσο η χώρα μας μετατρεπόταν σε πόρνη,..και τώρα θίχτηκαν που την φωνάζουν πουτάνα;...υποκριτές...
όταν οι δ.υ έκλεβαν η ατιμωρησία των ΕΔΕ και τα τοιάυτα παρέμεν παροιμιώδης, όταν έπαιρναν επιδόματα τις μιχαλούς κ σε υπηρεσίες χωρίς αντικείμενο σωρεύονταν κόσμος όλα ήταν καλά..πλήρωνε μαλάκα Έλληνα, τα κλειστά επαγγέλματα λειτουργούν ως κλειστά καρτέλ 30 χρόνια τα "άνοιγαν"..πλήρωνε μαλάκα Έλληνα, η φοροδιαφυγή σύννεφο πάτοτε "την χτύπαγαν" προεκλογικά κ επειδή ποτέ δεν έκαναν κάτι..πλήρωνε μαλάκα Έλληνα, οι προμηθευτές του δημοσίου τη δουλειά τους με τις μίζες τους,.....τώρα όλοι αυτοί θα αρχίσουν να φωνάζουν για εθνική αξιοπρέπεια και ..κυριαρχία.....θα λειτουργήσουν όπως οι κοτσαμπάσηδες του χθες που βλέπουν τον κόσμο κάτω απο τα πόδια τους να χάνεται να αλλάζει.
Πολύ το γουστάρω, κ θα τους κάνω χάζι, σαν τον άθλιο τον Τσοβόλα που βγήκε σήμερα το πρωι λάβρος κ θιγμένος....με το Τσοβόλα δώστα όλα....και άσε τους μαλάκες να πληρώσουν αργότερα δεν θίχτηκε...το κάθαρμα. :evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 11:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σκοτυ αυτα τα ξερουμε οσο ασχολουμασται ακομη τους δινουμε περιση αξια νομιζω οτι χρειαζετε αδιαφορια
αντι να μας βαλουν αυτοι σε σειρα θα πρεπει να τους βαλουμε εμεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=2H-PgeOePqY
http://www.youtube.com/watch?v=rJ2gVR_F ... re=related

Καλημέρα!!!!!!! ;) ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 11:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanos έγραψε:
σκοτυ αυτα τα ξερουμε οσο ασχολουμασται ακομη τους δινουμε περιση αξια νομιζω οτι χρειαζετε αδιαφορια
αντι να μας βαλουν αυτοι σε σειρα θα πρεπει να τους βαλουμε εμεις

Να δούμε...γιατί πρέπει επιτελους να πάψουμε να είμαστε ανατολίτες(με την κακή έννοια) έχοντας την προβιά του ευρωπαίου.
Όπως το πε ο Αλέκος ο Παπαδόπουλος είναι.
Η μάχη είναι ή τώρα ή ποτέ1
Ή θα γίνουμε άνθρωποι και θα φτιάξουμε κράτος,..ή θα μείνουμε "τουρκόσποροι"*
*εννοώ ότι έχουμε κρατήσει νοοτροπίες κ λογικές κ τρόπο σκέψης στη λαμογιά κλπ απο την τουρκοκρατία κ την εποχή των κοτζαμπάσηδων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση

....Ότι η επενδυτική ψυχολογία καλλιεργείται από το έξυπνο χρήμα!

λες οτι δεν το εχω καταλαβει!

μα γιαυτο αντεχω,γιατι ακολουθω το εξυπνο χρημα!
αυτο που με πηγε στα 5 και θα με παει και στα 35!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: