Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Αν και λειτούργησα λίγο παρορμητικά και εναντίον του συστήματός μου που λέει να αγοράζω μόνο στην άνοδο και να πυραμιδώνω σταδιακά, πιθανόν να μου βγει και σε καλό τελικά.
Αν υποθέσω ότι ο πάτος των 4,64 έχει οριοθετήσει και τον απόλυτο πάτο της μετοχής της ΕΤΕ έχω ένα 22% αγορασμένο μόλις 32,5% υψηλότερα μέσο όρο στα 6,15 ευρώ.
Αυτό το γεγονός, σε μία μεσοβραχυπρόθεσμη πορεία 8 μηνών πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή βάση αγορών.
Αισιόδοξο σενάριο.
Η πτώση τελείωσε, τα χαμηλά τα είδαμε και πάμε για μακροπρόθεσμη ανοδική πορεία.
Σε αυτό το σενάριο περιμένω παγίωση τάσης με υπέρβαση του ΚΜΟ 200 ημερών και παραμονή εκεί αρκετό καιρό.
Επόμενες αγορές μου στην περιοχή των 7 ευρώ με πυραμίδωμα. Υποθέτω ότι ένα 12 με 17% ακόμα επί του κεφαλαίου θα γίνει όταν υπερβεί τα 7 ευρώ η μετοχή.
Απαισιόδοξο σενάριο.
Η χώρα χρεοκοπεί, τον Ιούνιο δεν γίνεται τίποτα και η αγορά βαδίζει σε χαμηλότερα επίπεδα. Αναμονή και υπομονή μέχρι να βρούμε τελικά τον πάτο και να έχουμε ενδείξεις ανόδου αργότερα από χαμηλότερο σημείο.
Σε αυτήν την περίπτωση, η σημερινή συνέχεια της χτεσινής ανόδου λογίζεται ως αντίδραση και κρίνοντας από τους όγκους που θα κάνει τις επόμενες μέρες, θα κρίνουμε να πρόκειται για απλή τεχνική αντίδραση ή για άνοδο.
Ως στιγμής και κρίνοντας από τους όγκους, ποντάρω στο αισιόδοξο σενάριο!!! Θα δούμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης καθώς και τις επόμενες μέρες.
SALVANO
αν τελικά υπερισχύσει το αισόδοξο σενάριο.... είσαι Ο Κ....ΦΑΡΔΟΣ!!!! Αγορές στο 4,68!!!