Καλημέρα όλη μέρα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και καλή καρδιά...
Ούτε ιερό, ούτε όσιο σήμερα στο εορτολόγιό μας...

:)
Σαν σήμερα...
Το 1438, αρχίζει στη Φεράρα της Ιταλίας η ομώνυμη σύνοδος των Εκκλησιών της Ρώμης και της Κωνσταντινούπολης, με στόχο την άρση του Σχίσματος του 1054. Στη σύνοδο, η οποία αργότερα θα μεταφερθεί στη Φλωρεντία, συμμετέχει και ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιωάννης Η'. Αν και αποφασίζεται η ένωση των δύο Εκκλησιών, η ανθενωτική μερίδα της Κωνσταντινούπολης υπερισχύει και τελικά ανατρέπει την αρχική απόφαση.
Και μετά την «άλωση», ο αρχηγός των «ανθενωτικών», διορίστηκε από τον «πορθητή» πατριάρχης...
Το 1979, η ελληνική τηλεόραση αποκτά χρώμα, χάρη στο γαλλικό σύστημα SECAM, που αργότερα θα αντικατασταθεί από το γερμανικό PAL.
Φανταστείτε ότι η Ευρώπη είχε έγχρωμη τηλεόραση από τη δεκαετία του 50...
Το 1996, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντά με καθυστέρηση, απορρίπτοντας τη ρηματική διακοίνωση της Τουρκίας στις 29 Δεκεμβρίου, στην οποία αναφέρεται ότι οι βραχονησίδες Ίμια έχουν καταχωρηθεί στο κτηματολόγιο Μουγκλά του νομού Μπουντρούμ (Αλικαρνασσού) και ανήκουν στην Τουρκία.
Η ώρα που θα πάρει ο αέρας τη σημαία μας έρχεται...
Η ελληνική προεδρία άρχισε...
Ο Αντώνης είπε τα γνωστά παραμύθια...ο Μπαρόζο έκανε ότι τα πίστεψε και...όλα καλά...!!!
Με χαζο-δικαιολογίες, ο Τσίπρας δεν πήγε στη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, για την επίσημη έναρξη της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ...
Προσωπικά το θεωρώ λαϊκισμό παλιού τύπου, που δείχνει ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη ο «μικρός»...!!!
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος φθάνει αργότερα σήμερα στην Αθήνα για να παραστεί στην επίσημη τελετή ανάληψης από την Ελλάδα, της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...
Αυτός τώρα τι δουλειά έχει στην τελετή αυτή...ούτε ο ίδιος δεν ξέρει...!!!
Το καραγκιοζιλίκι συνεχίζεται στην «Πανάθα»...Ήρθε «σωτήρας» Πέτριτς...
Πολύ μεγάλη «παιχτούρα»...το λέει και ο Καραγκούνης...!!!
Επιστροφή του Ξηρού στη βία φοβάται η ΕΛ.ΑΣ...
Ναι...θα παίζει βίαια το μαντολίνο του και θα ξεσκίζει τα σουβλάκια...
Ο φυγάς, που αποκαλύφθηκε ότι έκανε και ρεβεγιόν στον Κορυδαλό, με τα παιδιά από τους «πυρήνες της φωτιάς» με κερασμένα από τη φυλακή τα ποτά... !!!
Δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δημήτρης Παπαδημούλης...
Εμ βέβαια...ονειρεύεται υπουργείο...!!!
Μιχαλιάκος (δήμαρχος Πειραιά) :
«Δεν θα ήθελα να χα στο περιβάλλον μου ομοφυλόφιλο, θέλω να είμαι καθαρός, δεν θέλω να με ξέρει ο κόσμος με λίφτινγκ. Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος. Μακριά από εμένα όμως και δεν τον εμπιστεύομαι να είναι στο δημόσιο βίο»...
Τείνει να μοιάσει στο συνεπώνυμο «χρυσό παιδί»...!!!
Διώξεις για το φαγοπότι στο Τ.Τ.
Φιλιππίδης και Κοντομηνάς μεταξύ των πολλών «ευυπόληπτων» κατηγορουμένων...
Επιτέλους...ο κόσμος το είχε τούμπανο χρόνια και ζαμάνια...
Ο «γαλαζοπράσινος βόθρος» συνεχίζει να βρωμάει...
Άντε να δούμε μέσα και κανέναν εν ενεργεία κλεφταρά ή πρώην πρωθυπουργό (ονόματα δε λέμε)...!!!
Κατηγορίες κατά εξακοσίων ατόμων για μια τεράστια απάτη που αφορά συντάξεις αναπηρίας – «μαϊμού» που κόστισαν στον προϋπολογισμό της Νέας Υόρκης εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια απήγγειλε ο εισαγγελέας του Μανχάταν. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι 80 πρώην αστυνομικοί και πυροσβέστες της Νέας Υόρκης που πήραν σύνταξη αναπηρίας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου...
Αν γινόταν αυτό εδώ...θα έπαιρνε το μισό «σώμα» σύνταξη...!!!:)
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέρριψε εκ νέου σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζακ Λου, τις εκκλήσεις της Ουάσινγκτον προς το Βερολίνο να μειώσει την εξάρτηση της γερμανικής οικονομίας από τις εξαγωγές και τα εμπορικά πλεονάσματα και να υιοθετήσει μια πιο «ενεργή» πολιτική για την τόνωση της εσωτερικής ζήτησης και των επενδύσεων εντός της ιδίας...
Που να πάρει χαμπάρι το «πόκεμον» με το σύνδρομο της Βαϊμάρης...!!!
Βουλευτικές εκλογές στις 9 Μαρτίου στη Βόρεια Κορέα...
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/62 ... eia-korea/Ασχολίαστο, διότι δάκρυσα απ τα γέλια και θάμπωσαν τα μάτια μου, και δε μπορώ να γράψω..!!!
Το ωραίοοοο...
Ο ψυχολόγος Jeremy Dean καταπιάστηκε με το ζήτημα του «πόσο καιρό μπορεί να πάρει σε κάποιον να δημιουργήσει ή να αλλάξει μια συνήθεια»...βρήκε ότι είναι 21 ημέρες...
http://www.newsbeast.gr/health/arthro/6 ... sunitheia/Που να αλλάξει δηλαδή, ο ελληνικός λαός, που ψηφίζει κλεφταράδες και απατεώνες...35-40 χρόνια...!!!
Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!!!