neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1261, 1262, 1263, 1264, 1265, 1266, 1267 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 4:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα.......το ΑΣΜΑ της ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ......http://www.youtube.com/watch?v=LkOL0nOtEOI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 4:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Dow Jones 15,568.93 -0.01%
S&P 500 1,762.11 0.13%
Financials -0.12%
NBG 5.70 -3.06%

ALBKY 0.248 -2.21%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 5:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...
Της Μελιτίνης σήμερα...Όλα μέλι-γάλα στην έθνοσωτήριο»...!:)

Σαν σήμερα το 1929 «μαύρη Τρίτη» στο αμερικανικό χρηματιστήριο ή όπως αλλιώς έμεινε στην ιστορία «το μεγάλο κραχ»: Καταρρέει το αμερικανικό χρηματιστήριο, χάνοντας πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Θα χρειαστούν 25 χρόνια για να επανέλθει ο δείκτης Dow Jones στα επίπεδα που ήταν πριν από το 1929...
Η ελλάδα να δούμε πόσα θα χρειαστεί για να φτάσει να χρωστάει όσα το 2009...!:)
Το 1961 η ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή κερδίζει εκ νέου τις εκλογές με 50,79% των ψήφων, εν μέσω καταγγελιών της αντιπολίτευσης για νοθεία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ψήφισαν ακόμα και τα δέντρα. Ο ηγέτης της Ενώσεως Κέντρου, Γεώργιος Παπανδρέου, κηρύσσει τον Ανένδοτο Αγώνα...
Το 1988 ξεσπά το σκάνδαλο Κοσκωτά, όταν ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Παπανδρέου (ο γιωργάκης) καταγγέλλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λιντς...
Και οι «Πρετεντέρηδες» της εποχής, Χατζάρας & Σία, από σήμερα έκαναν το "μεγαλο-επιχειρηματίας κύριος Κοσκωτάς"...»Ο "μεγαλο-απατεώνας Κοσκωτάς"...
Ας τα ξαναθυμηθούν τα "Κοσκωτικά" κάποιοι, που εξανίστανται όταν λέμε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση...
Α...Ξέχασα...συγνώμη...Αθωώθηκε ο Ανδρέας...!

Ο Βρούτσης επιβεβαίωσε ότι οι συντάξεις στα «ευγενή ταμεία» (παπανδρεικο-σφιγκοφωλιές»), δε θα μειωθούν...
Να ησυχάσει ο στρατός της «εθνοσωτηρίου»...!

Επιτέλους τελείωσαν οι «εκδηλώσεις», έφυγαν οι χρυσοφόροι «ταγοί», θρησκευτικοί και πολιτικοί και έληξε και η προστατευτική αστυνομοκρατία στη συμπρωτεύουσα...
Παραλασάρα όμως φέτος...Μέχρι και ο σύλλογος σχολικών τροχονόμων παρήλασε και μάλιστα με τις ωραιότερες υπάρξεις του...!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ετοιμάζει βιβλίο. Όπως αναφέρουν σε μαρτυρίες τους φύλακες, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν γραφική ύλη για να σημειώνει τις σκέψεις του ενώ θεωρεί εαυτόν πολιτικό κρατούμενο...
Δεν πρέπει να στεναχωριλεται, αφού και ο Αδόλφος το «Ο αγών μου» στη φυλακή το έγραψε...!

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης ανακήρυξε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε επίτιμο δημότη της πόλης...
Και μάλιστα με παρουσία εκπροσώπων του γενικού προξένου της Τουρκίας, εκπροσώπων της Ισραηλιτικής κοινότητας και της αρμενικής παροικίας της πόλης...
Να μας ζήσει...!:)

Ο Τζιτζικώστας, πήγε να κάνει έναν τσαμπουκάκο στο συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, αλλά τα μάζεψε άρον-άρον και άλλαξε πάμπερς...
Δε μπορεί ο κάθε τυχών να χαλάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα του «ζεύγους» μας, τώρα που είναι στα μέλια...!

Χρόνια κα ζαμάνια παρακολουθούσαν οι αμερικανοί ακόμη και το Ράιχ...
Λίγο δύσκολο να το καταπιούν στο Βερολίνο, κάποιοι που νόμιζαν ότι το Δ’ Ράιχ είναι αυτοκρατορία και κατάλαβαν ότι είναι μια «μπουκιά» για τους πραγματικούς πλανητάρχες αμερικανούς...!

Στο μεταξύ οι αμερικανοί λένε, ότι ο Ομπάμα δεν είχε ιδέα γι αυτά...
Δηλαδή καλά έχουμε την ιδέα επί δεκαετίες ,ότι ο πρόεδρος κι εκεί είναι απλά υπάλληλος άλλων...!

Οι νοικοκυρές μεταναστεύουν για να γίνουν... ιερόδουλες στην Ελβετία.
Περισσότερες από 320 Ισπανίδες ιερόδουλες εργάζονται νόμιμα ενώ σύμφωνα με τις αρχές, στην πόλη εργάζονται τουλάχιστον οι διπλάσιες παράνομες πόρνες.
«Πρόκειται κυρίως για μητέρες που έρχονται να εργαστούν για να θρέψουν τις οικογένειές τους» αναφέρει η Marianne Schweizer που εργάζεται σε μια οργάνωση για τα δικαιώματα των ιερόδουλων...
Και το «μνημόνιο» σωτηρίας στην Ισπανία, είναι χαδάκι μπροστά στα δικά μας...!

Καλό ταξίδι και στον θρύλο του κλασικού ροκ της εποχής της νιότης μου, του Lou Reed... με ένα ωραίο «μπλουζάκι» που μου άρεζε πάντα...
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y</a>

Το ωραίο του 3ημέρου...
Συνταξιούχοι, πρώην εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, για το γεγονός ότι «κόπηκε» το ΕΦΑΠΑΞ τους...
Φωνάζουν αυτοί που και μισθάρες έπαιρναν για δεκαετίες και νεότατοι βγήκαν σύνταξη και 1300άρια χτυπάνε...
Καμαρώστε τους...
<a href="http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600606/me-thilies-sto-laimo-diamarturithikan-sudaxiouhoi-stin-thessaloniki/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600606/me-thilies-sto-laimo-diamarturithikan-sudaxiouhoi-stin-thessaloniki/</a>

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 1:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

apollwnios έγραψε:
Καλημέρα.......το ΑΣΜΑ της ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ......http://www.youtube.com/watch?v=LkOL0nOtEOI

Καλημέρα apollwnios,

σε βλέπω που το ανεβάζεις συνέχεια αυτό το post. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι σημαίνει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 2:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

michael έγραψε:
apollwnios έγραψε:

Καλημέρα apollwnios,

σε βλέπω που το ανεβάζεις συνέχεια αυτό το post. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι σημαίνει?

Σε στέλνω ΠΜ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

michael

Περιμένω απάντηση .......ευχαριστώ.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 5:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα φίλε,

και εγώ περιμένω απάντηση στο δημόσιο ερώτημα που σου έκανα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 6:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές...Πάντα με καλή καρδιά...!

Πάντα οι νέοι χρειάζονται καθοδήγηση, από τους μεγαλύτερους...!:):):)

Παντρεύεται η παρθένα κόρη και ως συνήθως μετά το γλέντι ο γαμπρός και η νύφη πηγαίνουν στο σπίτι τους. Η μάνα της νύφης η οποία έμενε στον κάτω όροφο, ήταν στην κουζίνα και ανακάτευε μια σάλτσα για την μακαρονάδα που έφτιαχνε.
Ξαφνικά κατεβαίνει η κόρη τρέχοντας και της λέει:

- Μαμά αρχίζει και βγάζει τα ρούχα του και δε ξέρω τι να κάνω.

- Πήγαινε επάνω και θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις...

Σε λίγο κατεβαίνει ξανά και της λέει:

- Τώρα θέλει να βγάλω εγώ τα ρούχα μου και δε ξέρω τι να κάνω.

- Πήγαινε επάνω και θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Και συνεχίζει να ανακατεύει τη σάλτσα.
Σε λίγο κατεβαίνει πάλι η κόρη και της λέει :
- Μαμά έβγαλε τα ρούχα του και έχει ένα «μόριο» ίσα με 25 πόντους και δε ξέρω τι να κάνω.

- Αμάν ρε παιδάκι μου, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου. Άστο σε εμένα. Ανακάτευε εσύ τη σάλτσα και πάω εγώ επάνω...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 7:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

michael έγραψε:
Καλησπέρα φίλε,

και εγώ περιμένω απάντηση στο δημόσιο ερώτημα που σου έκανα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει το ΧΡΥΣΑΥΓΗ......και αν είμαι βάρος πες μου να φύγω.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 29, 2013 7:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πόσα κιλά είσαι ρε Απόλλο :?: ........................ :lol:
γι'αυτό κολλάει το σάιτ τώρα τελευταία :?:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ............. είναι ένα beach bar στον Πόρο :roll:
για όσους δεν το ξέρουν :lol:

«Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι» .............. http://www.youtube.com/watch?v=uf937rfGZpU

φαντάζομαι θα βάζει και Τσαλιγοπούλου ο dj ε ????..... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=LkOL0nOtEOI

;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1261, 1262, 1263, 1264, 1265, 1266, 1267 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 329 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: