Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές, όπου και αν πλατσουρίζουν ευτυχείς...Πάντα με χαμόγελο...!
Ως λαός που έχασε το μέτρο...Άρχισαν κάποιοι να επιτίθενται σε οδηγούς και ελεγκτές αστικών και άλλων ΜΜΜ, σα να είναι όλοι σαν αυτούς που ενεπλάκησαν στον θάνατο του 19χρονου...!
Κλασικά τα "φερέφωνα" έδειξαν εικόνες ερημιάς από εφορίες, Παρασκευάτικα και 16 Αυγούστου...Θαρρείς και ιδιώτες δούλευαν... Π.χ. εγώ, ούτε τον λογιστή μου βρήκα χθες, ούτε τον ασφαλιστή μου, ούτε τον οδοντίατρό μου... Στην Ελλάδα, τον Αύγουστο παίρνουν σχεδόν όλοι τις άδειες...!
Οι καλοί μας οι έμποροι, για να προστατέψουν τους υπαλλήλους τους, θέλουν μόνο 13% μείωση μισθών, αφού η κακιά τρόικα ζητάει 30%... Πρέπει με κάποιον τρόπο να βγάζουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι τους σκλαβοπαζαράδες στο ίντερνετ να μην πατάει σ αυτά τα καθίκια ούτε μύγα να ψωνίσει...!
Μάθαμε ότι στη χώρα αυτήν, ακόμη και τα είδη λαϊκής τέχνης της και τα σουβενίρ...παράγονται στην Κίνα... Τι ξεφτίλα ρε παιδιά...!
Οι υπουργοί που μετέβησαν στη Σαντορίνη, έβγαλαν το πότισμα... Όλα λειτούργησαν εντάξει, παρά την καταστροφή την τεράστια... Φυσικά με αφορμή το γεγονός αυτό...Πάλι κάποιοι εργολάβοι θα κονομήσουν, διότι ο "μεγάλος μεταρρυθμιστής", αποφάσισε να γίνει η σύνδεση των νησιών νε την ενδοχώρα με καλώδιο πλέον...και γρήγορα...!
Ξεκινά σήμερα και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου... Το μόνο που μας απασχολεί είναι...Αν θα έχει προλάβει να το εξασφαλίσει ο "παραγκάτος", μέχρι την παρέλαση της 28ης οκτωβρίου ή όχι, αφού παίζει πια μόνος του...!
Στη Βρετανία δικαστήριο αποφάσισε να γίνει στείρωση σε νοητικά ανάπηρο άνδρα... Χα χα χα... Εδώ στην Ελλάδα, τους κάνουμε μέχρι πρωθυπουργούς...!:):):)
Κάτι γίνεται στην Αλβανία, από παραστρατιωτικά αλβανικά καθίκια, εναντίον ελληνικών "στόχων"... Πιστεύω είναι απλά τσαμπουκάδες των ξεβράκωτων, διότι ξέρουν ότι αν κάνουν κάτι "δυνατό" δε θα βγει σε καλό τους, αφού οι μισοί αλβανοί ζουν στην Ελλάδα ή με λεφτά από την Ελλάδα... Θα είναι ευκαιρία να δώσουν μια καλή αφορμή να τους ξωπετάξουμε κι εμείς τους συμπατριώτες τους από τη χώρα μας...!
Στην Ιταλία οι παραγωγοί έχουν δάνεια με επιτόκια 3-5% με εγγύηση την παρμεζάνα τους... Στην Ελλάδα μας, με διπλάσιο επιτόκιο, δεν παίρνεις πια δάνειο, ούτε με εγγύηση ακίνητο...!
Για Αίγυπτο δεν λέω κάτι... Θα σωθεί η χώρα, αφού ανέλαβαν δράση οι "φωστήρες", που τη ρήμαξαν...!
Το Ωραίο... Χα χα χα χα Η κρίση πλέον ξεπέρασε κάθε όριο... Με 500 ευρωπουλάκια, καλείς τον Τσαλίκη να τραγουδήσει... Στα επόμενα γενέθλιά μου θα ρίξω ένα διχίλιαρο και θα έχω...Ρέμο και Πλούταρχο όλη νύχτα να μου τραγουδάνε...!
Άντε καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!
_________________ Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον. Warren Buffett
|