neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1208, 1209, 1210, 1211, 1212, 1213, 1214 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 13, 2013 6:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές...Πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...
Είχαμε κατωχύρωση κερδών σήμερα...
Και οι διορθώσεις είναι επιβελημένες...!

Δε μπορεί κάποιος να τα φορτώνει πάντα σε άλλους όλα...!:):):):)

Ένας τύπος είχε πρόβλημα με τα αέρια του και όταν του ερχόταν του φέρναν τόσο πόνο που δεν μπορούσε να τα κρατήσει με τίποτα. Αφού λοιπόν έγινε ρεζίλι πολλές φορές αποφάσισε να πάει σε ένα γιατρό να λύσει το πρόβλημα του.
Πάει λοιπόν στον γιατρό και περιμένει στον θάλαμο αναμονής μέχρι να έρθει η σειρά του. Μαζί του περιμένει και μια κυρία με το σκυλάκι της που κάθονται ακριβώς δίπλα του...
Αργεί λιγάκι ο γιατρός με τον ασθενή αρχίζουν και μαζεύονται τα αέρια και αυτός δεν ξέρει τι να κάνει. Αρχίζει κοκκινίζει, κρατιέται όσο μπορεί, τίποτα.
''Ε τι να κάνω,'' σκέφτεται, ''θα την αφήσω και ας γίνω ρεζίλι. Πρώτη φορά είναι???'' και αφήνει μια κομψή να του φύγει.
Η κυρία αμέσως σουφρώνει τα μάτια της κοιτάει το σκυλί της θυμωμένα και φωνάζει
''Αζόοοορ'' και συνεχίζει να διαβάζει το περιοδικό της.
''Ωπ,'' σκέφτεται αυτός ''ωραία. Αυτή νομίζει ότι το έκανε ο σκύλος. Για κάτσε να αφήσω άλλη μια''. Αφήνει λοιπόν άλλη μία, η κυρία ξαναγυρνάει θυμωμένη στο σκυλί:
''Αζόοοορ'''.
''Μια χαρά'', σκέφτεται ο τύπος... Μετά απο λίγο του έρχεται ξανά άλλη μία την αφήνει γεμάτος χαρά και η κυρία ξανα κοιτάζοντας θυμωμένη το σκυλί:
''Αζόρ. Τι περιμένεις; Να σε χέσει ο κύριος για να φύγεις;''

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 14, 2013 6:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και καλή καρδιά...!

Νέα ξεφτίλα με τους "ταγούς" μας βγήκε παραμονές 15αύγουστο...
Βρήκαν ρύθμιση, που ψήφισαν χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας από το 2012, για να αυξήσουν τις συντάξεις τους, την ώρα που με δάκρυα στα μάτια ψηφίζουν το πετσόκομα του λαού και πουλάνε παραμύθια για "Νέες Ελλάδες" και τέτοια...
Και η πλάκα είναι ότι, την κάνανε την αθλιότητα αυτή και "προαπαιτούμενο"...
Λοιπόν καλά λένε κάποιοι, ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και ν αρχίσουν οι γερές οι φάπες...και ας τους λέμε αντιδημοκρατικούς...!

2 εβδομάδες εφαρμογής της μείωσης του ΦΠΑ, που ο ίδιος ο "μεγάλος μεταρρυθμιστής" με διάγγελμα εξήγγειλε...
Ακόμη περιμένουμε μείωση τιμών...!

3,7 εκατομύρια πουλήθηκε τελικά ο ανύπαρκτος στην τηλεοπτική αγορά "902"...
Φανταστείτε πόσο θα πουλιόταν δηλαδή ένα από τα μεγάλα κανάλια, που έγιναν κανάλια, χωρίς μία και έχοντας τσαμπέ τις συχνότητες του κράτους...!

Στις 10/9 λήγει το 18μηνο, για τη συμμορία του ΙΚΑ καλλιθέας και υπάρχει περίπτωση να μείνουν και ελεύθερα τα "μπουμπούκια" αυτά...
Ζήτω η "μπανανία" μας...!

Το θέτρο με το πλεόνασμα συνεχιζεται κανονικά...και κάποιοι το πιστέψαν κιόλας...
Αν έχουμε κύριοι "εθνοσωτήρες" όντως...Μην υποχωρήσετε στο "σφαγείο" του Τόμσεν...!

Πάντως ο "κοινωνικός τουρισμός" πάει μια χαρά...
Όλα τα 'χε η Μαργιορή...Ο φερετζές της έλειψε...
Και βέβαια αφού οι πολίτες πηγαίνουν τζάμπα διακοπές, να μην πάει ο Αντώνης ο "λαοπρόβλητος" στο "Κόστα Ναβαρίνο"...!

Μετά από 16 χρόνια ελεύθερη και η Γιαννακοπούλου που είχε καθαρίσει τον "άτακτο" αρχιμανδρίτη...
Καλύτερα να σκοτώνεις, παρά να χωστάς στην εφορία πλέον στη χώρα...
Αμερική γίναμε ρεεεε...!:)

Τα "μαγαζιά" πλέον ακυρώνουν τις "εμφανίσεις" της αρπαχτής, από τους αστέρες του τραγουδιού, αφού σε κάθε τέτοια εκδήλωση μπουκάρει το ΣΔΟΕ...
Είπαμε, όταν το κράτος δεν είναι σοβαρό και κατακλ΄βει, μην περιμένει από τους πολίτες συμμόρφωση...
Όσες ποινές και να πέφτουν δε χαμπαριάζουμε...
Και στην Α' γερμανική κατοχή δεν υπάκουε ο κόσμος, ακόμη και με την απειλή της εκτέλεσης, ένα "λουκέτο" ή οι κατασχέσεις θα τον πειράζουν...;;;
Άλλωστε δεν έχει τίποτε πια να χάσει...!

Άντε...ήρθε και ο πρώτος κινέζος και αγόρασε σπίτι στην Αττική και πήρε και την παραμονή...
Ελπίζω να μην πλακώσουν οι τούρκοι στα νησιά και τα χάσουμε και με τη "βούλα" του κράτους...!

Προσελήφθηκαν και οι πρώτοι 577 στη νέα ΕΡΤ...
Η πλάκα είναι ότι αποκαλούνται "επιτυχόντες", θαρρείς και έδωσαν εξετάσεις...!

Οι "διαρροές" των γερμανών για "κούρεμα" χρέους ή άλλης μορφής διευκόλυνση, συνεχίζονται κανονικά...κανένας όμως δε μας λέει, τι θα προηγηθεί των "διευκολύνσεων"...
Προσέξτε τα λεφτά σας...!

Το ωραίο...
"Στημένη" τελικά η φάση με τον πρωθυπουργό της Νορβηγία ταξιτζή...
Ούτε την ψήφο του δε θα βρίσκει στις εκλογές, από το ρεζιλίκι...
Θα μου πείτε, ο δικός μας, που δεν έκανε τέτοια...Θα γλυτώσει το ναυάγιο...;;;
Δε νομίζω...!

Άντε καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 14, 2013 5:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα, σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Ό,τι έχουμε μέσα μας καταπιεσμένο...κάποτε βγαίνει...!:):):)

Συζητούν δυο φίλοι :
- Ρε συ τις προάλλες έγινα ρόμπα.
- Γιατί, τι έπαθες;
- Να, πήγα να κόψω ένα εισιτήριο για το χωριό μου στο Κορφοβούνι και όταν πήγα να το ζητήσω από την πωλήτρια στον γκισέ, καρφώθηκα στο στήθος της και αντί να της πω "ένα εισιτήριο για το Κορφοβούνι" της είπα: "έναν κόρφο για το στηθοβούνι σας παρακαλώ"...
- Αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που έπαθα εγώ.
- Σώπα ρε συ, τι έπαθες;
- Την Κυριακή έτρωγα πρωινό με τη γυναίκα μου και διάβαζα εφημερίδα. Όταν σε κάποια φάση θέλησα να της ζητήσω το βούτυρο, αντί να της πω "αγάπη μου, σε παρακαλώ, μου δίνεις το βούτυρο", ξέρεις τι της είπα;
- Τι της είπες ρε συ;
- "Μωρή που#@να μου έχεις καταστρέψει τη ζωή..."

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 15, 2013 6:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα και χρόνια πολλά σ όλες και όλους...Πάντα με χαμόγελο...!

Στην Ελλάδα του Τόμσεν και των "εθνοσωτήρων"...
19 χρονών παλικάρι σκοτώθηκε τσάμπα και βερεσέ, επειδή δεν έβγαλε εισιτήριο στο τρόλεϊ και γιατί έκανε το "καθήκον" του ένας "ελεγκτής"...
Μπράβο κύριε ελεγκτά και εις ανώτερα...
Ελπίζω ο οργανισμός να τους προμηθεύει, απ εδώ και πέρα και κουκούλες και συνοδεία οπλοφόρων, για να αισθάνονται καλύτερα το "καθήκον" τους...!

Τελικά δεν πέρασε η αθλιότητα, που γέμιζε ακόμη περισσότερο την ήδη γεμάτη τσέπη των "ταγών" μας...
Το κλασικό πολιτικάντικο κάνανε οι ξεφτίλες...
Πήγαν να κάνουν την πουτ@νιά τους...Τους πήραμε χαμπάρι και τους κράξαμε...Την απέσυραν...θέλουν και ζήτω γι αυτό...!

Το "θέατρο" με την άρση των πλειστηριασμών συνεχίζεται κανονικά και δίνει ευκαιρία, να εμφανιστούν κάτι ψευτόμαγκες, φιλολαϊκοί, ενώ έχουν ψηφίσει ΟΛΕΣ τις καταδίκες για τον πολίτη...!

Κατεβαίνει το "Μον Παρνεζ" από την άρνηθα...
Όλα τα "σύμβολα" αποκαθηλώνονται κάποτε...!

Παρά τις φαμφάρες, περί αποκατάστασης του μηχανισμού ελέγχου στο ΙΚΑ...4189 "φαντάσματα" πήραν για 6 τουλάχιστον μήνες σύνταξη...
Κάποιο τσογλάνι, από εκεί μέσα, δε θα απολυθεί επιτέλους, αφού ο "πρόεδρος" είναι ανέγγιχτος κολλητός του Μπένι...;;;

Στην Αίγυπτο η "Άνοιξη" έγινε "Καλοκαίρι" και μάλιστα καυτό...
Είναι που πανηγύριζαν κάποιοι μαλ@κες, ότι θα γίνει δημοκρατία εκεί...!

Η Πορτογαλία μπήκε σε ανάπτυξη...Η Ελλάδα σε πλεόνασμα...
Μάλλον είναι προεκλογικά παραμύθια για στήριξη της ΆΓκελας και της συμμορίας της, αλλά αν είναι αλήθεια...
Άντε μετά να κατηγορήσεις τη συνταγή του Ράιχ, που εξολόθρευσε τους λαούς για να πετύχει...!

Ο νεοδημοκρατικός κομματόσκυλος, ο Κροκίδης, που φώναζε για το ρεπό των υπαλλήλων των εμπορικών και ήταν κατά του ανοίγματος την Κυριακή...Προτείνει μείωση μισθών γι αυτούς που προστάτευε...
Μιλάμε για κλασικούς απατεώνες πλεόν, που δε λογαριάζουν τίποτε, για να στήσουν τα σκλαβοπάζαρα παντού...!

Το ωραίο...
Η Β. Κορέα παρήγαγε το πρώτο της "σμάρτφον"...Αν και δεν έχει ίντερνετ...
Θα μπορούν οι πολίτες να επικοινωνούν με τις "υπηρεσίες" μόνο, αν και κάτι μου λέει ότι είναι απλή συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης και τους λένε ότι είναι τηλέφωνο...
Φυσικά θα ανοίγει με τη φάτσα του "πατέρα"...!

Καλημέρα και πάλι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 15, 2013 6:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στη ζώη, διότι αλλιώς δίνουμε λάθος εντυπώσεις...!:):):)

Φοιτητής της κτηνιατρικής πηγαίνει για προφορική εξέταση του τελευταίου μαθήματος πριν πάρει το πτυχίο σε έναν ιδιότροπο καθηγητή..Τον ρωτάει λοιπόν ο καθηγητής:
-Πως κάνεις έκτρωση σε μια αγελάδα;;
-Δεν ξέρω..Ψελλίζει ο φοιτητής..
-Κόβεσαι! Του αναγγέλλει περιχαρής ο καθηγητής..
Απογοητευμένος ο φοιτητής πηγαίνει το βράδυ σε ένα μπαρ και κατεβάζει τα ποτά αβέρτα..Τον πλησιάζει κάποια στιγμή ο μπάρμαν και του λέει:
-Τι έγινε φίλε;; Nταλκάδες;; Πες και σε μένα μπας και σε βοηθήσω..Τόσα έχω δει στη ζωή..Ο φοιτητής στην πίκρα του δεν του απαντάει..
Ο μπάρμαν επιμένει όμως:
-Πες μου ρε φίλε..Κρίμα είναι νέος άνθρωπος να πίνεις έτσι..
Ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω..
Τότε του λέει ο φοιτητής:
-Τι να σου πω ρε φίλε..Ξέρεις πως μπορούμε να κάνουμε έκτρωση σε αγελάδα;;
Τον κοιτάζει συμπονετικά ο μπάρμαν και του λέει:
-Ρε φίλε,που έχεις μπλέξει...;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 16, 2013 6:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα και για σήμερα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...

Η "Κοίμηση" της Θετόκου εορτάστηκε με κατάνυξη σ όλη τη χώρα και φυσικά με παρουσία παντού των "ταγών" μας...
Και φυσικά με τις γελοίες τους δηλώσεις και παρουσίες επιβεβαίωσαν την ηλιθιότητα αυτού του λαού, που τους ανέχεται να "προσκυνούν" μαζί του τη Θεοτόκο, την ώρα που τον εξαθλιώνουν και δεν τους πήραν με τις κλωτσιές...!

"Χαμός", από τη δωρεά των 5000 ευρώ της Χ.Α. στον "αρκτούρο"...
Θαρρείς και των άλλων κομμάτων οι προσφορές ή και των κυβερνήσεων οι "επιδοτήσεις"...είναι πιο "καθαρές"...!

Η Σαντορίνη αβέρτα σε "μπλακ άουτ" σε φουλ σεζόν...
Ξεφτιλίστηκε η χώρα διεθνώς, αλλά κανένας πάλι δε φταίει...!

Κανονικός εμφύλιος πλέον στην Αίγυπτο...Με αποτρόπαιες πράξεις και από τις δύο μεριές...
Φυσικά οι υπεύθυνοι της τραγωδίας ευρωπαίοι και αμερικανοί, που σιγοντάρισαν την "Άνοιξη"...Δηλώνουν τον "αποτροπιασμό" τους...!

Η ληστεία στο Βελεστίνο "μυρίζει" τρομοκρατία...
Τρομοκρατία που όλο "εξαρθρώνεται" και όλο είναι παρούσα...!

Γερός καυγάς μεταξύ Χριστόφια και αρχιεπισκόπου στη μεγαλόνησο...
Είναι στραβο το κλήμα...Το τρώει και ο γάιδαρος (διχόνοια)...!

Στο Βιετνάμ, οι "μαρξιστικές σπουδές" είναι στα "αζήτητα" και το κράτος προσφέρει δωρεάν σπουδές σε όσους θέλουν να σπουδάσουν Μαρξ...
Για μαλ@κες ψάχνουν κι εκεί...!:):):):):)

Το ωραίο...
Οι ελβετοί κάνουν διαγωνισμό με βραβείο 10.000 ελβ. φράγκων, για να βρουν νέο εθνικό ύμνο...
Ο παλιός που γράφτηκε το 1841 και μιλάει μόνο για φύση και θεό δεν τους κάνει πια λένε...!

Άντε καλημέρα και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 16, 2013 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Ο καθένας κρίνει τα πράγμτα, ανάλογα με την "οπτική" του...!:):):)

Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο και έξω από ένα σπίτι βλέπει μια ταμπέλα που λέει:
"Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει"
Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή, χτυπάει στην πόρτα και ζητάει πληροφορίες.Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι ο σκύλος είναι πίσω από το σπίτι, και αν θέλει να πάει να τον δει.
Πάει πίσω ο τύπος και βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη να κάθεται σε μια γωνιά αραχτός. Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει με δυσπιστία και, τι να κάνει, του λέει:
- Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;
Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του:
- Ναι, εγώ είμαι.
- Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα πράγματα για σένα.
Κι ο σκύλος αρχίζει:
- Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα. Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα. Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει, και με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες. Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, και κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, και διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία. Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και συναλλαγές λαθρεμπόρων. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες. Ε, να μην χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός. Αυτά πάνω κάτω...

Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως. Πάει στο αφεντικό και του λέει:
- Πόσο τον δίνεις;
- 20 Ευρώ.
Ο τύπος κουφαίνεται:
- Μα καλά, γιατί τόσο λίγο; Ο σκύλος σου είναι απίθανος!
- Ρε, μην ψαρώνεις... Ψεύτης είναι, δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 17, 2013 6:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές, όπου και αν πλατσουρίζουν ευτυχείς...Πάντα με χαμόγελο...!

Ως λαός που έχασε το μέτρο...Άρχισαν κάποιοι να επιτίθενται σε οδηγούς και ελεγκτές αστικών και άλλων ΜΜΜ, σα να είναι όλοι σαν αυτούς που ενεπλάκησαν στον θάνατο του 19χρονου...!

Κλασικά τα "φερέφωνα" έδειξαν εικόνες ερημιάς από εφορίες, Παρασκευάτικα και 16 Αυγούστου...Θαρρείς και ιδιώτες δούλευαν...
Π.χ. εγώ, ούτε τον λογιστή μου βρήκα χθες, ούτε τον ασφαλιστή μου, ούτε τον οδοντίατρό μου...
Στην Ελλάδα, τον Αύγουστο παίρνουν σχεδόν όλοι τις άδειες...!

Οι καλοί μας οι έμποροι, για να προστατέψουν τους υπαλλήλους τους, θέλουν μόνο 13% μείωση μισθών, αφού η κακιά τρόικα ζητάει 30%...
Πρέπει με κάποιον τρόπο να βγάζουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι τους σκλαβοπαζαράδες στο ίντερνετ να μην πατάει σ αυτά τα καθίκια ούτε μύγα να ψωνίσει...!

Μάθαμε ότι στη χώρα αυτήν, ακόμη και τα είδη λαϊκής τέχνης της και τα σουβενίρ...παράγονται στην Κίνα...
Τι ξεφτίλα ρε παιδιά...!

Οι υπουργοί που μετέβησαν στη Σαντορίνη, έβγαλαν το πότισμα...
Όλα λειτούργησαν εντάξει, παρά την καταστροφή την τεράστια...
Φυσικά με αφορμή το γεγονός αυτό...Πάλι κάποιοι εργολάβοι θα κονομήσουν, διότι ο "μεγάλος μεταρρυθμιστής", αποφάσισε να γίνει η σύνδεση των νησιών νε την ενδοχώρα με καλώδιο πλέον...και γρήγορα...!

Ξεκινά σήμερα και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...
Το μόνο που μας απασχολεί είναι...Αν θα έχει προλάβει να το εξασφαλίσει ο "παραγκάτος", μέχρι την παρέλαση της 28ης οκτωβρίου ή όχι, αφού παίζει πια μόνος του...!

Στη Βρετανία δικαστήριο αποφάσισε να γίνει στείρωση σε νοητικά ανάπηρο άνδρα...
Χα χα χα...
Εδώ στην Ελλάδα, τους κάνουμε μέχρι πρωθυπουργούς...!:):):)

Κάτι γίνεται στην Αλβανία, από παραστρατιωτικά αλβανικά καθίκια, εναντίον ελληνικών "στόχων"...
Πιστεύω είναι απλά τσαμπουκάδες των ξεβράκωτων, διότι ξέρουν ότι αν κάνουν κάτι "δυνατό" δε θα βγει σε καλό τους, αφού οι μισοί αλβανοί ζουν στην Ελλάδα ή με λεφτά από την Ελλάδα...
Θα είναι ευκαιρία να δώσουν μια καλή αφορμή να τους ξωπετάξουμε κι εμείς τους συμπατριώτες τους από τη χώρα μας...!

Στην Ιταλία οι παραγωγοί έχουν δάνεια με επιτόκια 3-5% με εγγύηση την παρμεζάνα τους...
Στην Ελλάδα μας, με διπλάσιο επιτόκιο, δεν παίρνεις πια δάνειο, ούτε με εγγύηση ακίνητο...!

Για Αίγυπτο δεν λέω κάτι...
Θα σωθεί η χώρα, αφού ανέλαβαν δράση οι "φωστήρες", που τη ρήμαξαν...!

Το Ωραίο...
Χα χα χα χα
Η κρίση πλέον ξεπέρασε κάθε όριο...
Με 500 ευρωπουλάκια, καλείς τον Τσαλίκη να τραγουδήσει...
Στα επόμενα γενέθλιά μου θα ρίξω ένα διχίλιαρο και θα έχω...Ρέμο και Πλούταρχο όλη νύχτα να μου τραγουδάνε...!

Άντε καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 17, 2013 3:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Λόγω υποχρεώσεων αφήνω το "μαγαζί" νωρίς-νωρίς, αλλά πάντα γελαστά και με καλή καρδιά...!!!

Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν...!!!:):)

Ο ιδιοκτήτης του καλογυμνασμένου εκπαιδευμένου και άγριου ντόμπερμαν το κρατάει με μια χόντρη αλυσίδα προσπαθώντας να το ηρεμήσει ενώ προειδοποιεί τον κόσμο να μην πλησιάσει γιατί κινδυνεύει.
Πλησιάζει κάποιος που σέρνει πίσω του ένα άσπρο κοντό κακάσχημο σκυλί που γρυλίζει αγριεμένα.
- Φίλε, πάρε το κοντό κακάσχημο σκυλί σου, γιατί το ντόμπερμαν μου θα το κάνει μια μπουκιά!
- Τι μας λες ρε φίλε; Ξέρεις τι μπορεί να κάνει το σκυλί μου στο χαζοντόμπερμαν σου;
- Πλάκα μου κάνεις; Αυτό είναι μια πιθαμή από τη γη!
- Τι θέλεις τώρα να το αμολήσω και να κλαις;
- Έλα, ρε συ να βάλουμε και στοίχημα..
Έχουν τσατιστεί και οι δυο, βάζουν στοίχημα, εξαγριώνουν τα ζώα τους, και τα λύνουν.
Τα ζώα παλεύουν για ένα λεπτό και το ντόμπερμαν έχει γίνει κομματάκια..
- Μα τι σκυλί είναι αυτό τέλος πάντων. Πρώτη φορά βλέπω τόσο δυνατό σκυλί, τι ράτσα είναι; ρωτάει ο ιδιοκτήτης του πρώην ντόμπερμαν.
- Κοίτα, πριν του κόψω την ουρά και το βάψω άσπρο, ήταν αλιγάτορας!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 18, 2013 5:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μερα και για σήμερα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές, πάντα με χαμόγελο, όπου και να 'στε για διακοπές...!

"Πράσινο φως" από τους τραπεζίτες για τις ρυθμίσεις των "κόκκινων δανείων"...
Προσοχή...
Όταν λένε αυτά τα λαμόγια "ρυθμίσεις", εννοούν να πληρώνουν για τα "χρυσά τούβλα" μέχρι και τα δισέγγονά μας...!

Τα πανεπιστήμια "Αριστοτέλειο" και "Καποδιστριακό" διαπρέπουν λένε...
Κατέχουν παγκοσμίως τις θέσεις 301 και 400 αντίστοιχα...
Μια χαρά δηλαδή...
Κάτι κεντρικέες Αφρικές και κάτι Μπαγκλαντές τα περνάνε πάντως...!

Σόιμπλε και Μέρκελ επιμένουν να μη βλέπουν "κούρεμα" χρέους...
Διότι απλά...Μπροστά του είναι αυτό το πιο γερό...Των καταθέσεων...!

Νέα μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, στον τομέα της φοροδιαφυγής...
Έπιασε δύο μπαρμπάδες, που λειτουργούσαν καφενεία σε χωριά της Πέλλας, χωρίς άδεια...!

Ο Γιαννάκης, αρνήθηκε χειαψία στον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κίνας, που του τα είχε "χώσει" πριν λίγες μέρες...
Και έγινε χαμός στην Κίνα...!

Έρευνες έδειξαν ότι το πολύ σεξ συντελεί και στην αύξηση του μισθού...
Μάλλον θα εννοούν...Με το αφεντικό σςξ...!

Το ωραίο...
Το pole dancing γίνεται ολυμπιακό άθλημα...
θα γίνεται το αδιαχώρητο στα στάδια...
Άντε να κάνουμε και το στριπτίζ ολυμπιακό άθλημα, μπας και κονομάνε παραπάνω οι "αθάνατοι"...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1208, 1209, 1210, 1211, 1212, 1213, 1214 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 420 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: