neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1205 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 31, 2013 6:19 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα και για σήμερα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με καλή καρδιά και χαμόγελο...!

500.000 "μαύροι" εργαζόμενοι απασχολούνται στη χώρα...
Αλλά ΕΝΑ όνομα "επιχείρησης" δεν είδαμε στα φερέφωνα...
Την κάναμε τελικά Αφρική τη χώρα, όπως ονειρεύονται οι σκλαβοπαζαράδες...!

Ετοιμάζονται και οι κατάλογοι οι καινούργιοι στα φαγάδικα, για να σει ο πολίτης, τι κάνει η "εθνοσωτήριος" γι αυτόν...
Οι κακες γλώσσες λένε, ότι υποχρεωτικά θα υπάρχει φωτο του "μεγάλου μεταρρυθμιστή" Αντώνη, που κάνει το κορόιδο για τα "γκομενικά" του Σίμου, αλλά είναι κακοήθειες...!:)

Άρχισε και το πανηγύρι και στο δημόσιο...
Όπως στον ιδ, τομέα, θα αρχίσουν να ζητάνε οι "δολοφόνοι", όλο και περισσότερο αίμα, όσο κάνει πίσω η "κυβέρνηση"...
Και αρχηγός των "βρυκολάκων", δεν είναι ο Κυριάκος, αλλά ο Ποτέ κρατικοδίαιτος Σκυλακάκης ο "Δραστήριος"...!

Οι φαρμακοβιομήχανοι καταφεύγουν λέει στο ΣτΕ, για να μπορούν να ξαναπουλάνε φάρμακα και στους πεθαμένους...!

Ο Στουρνάρας λέι ότι...φοβάται τους "κουρασμένους" βουλευτές...
Γι αυτό κα κατήργησε η "εθνοσωτήριος" τη Βουλή. για να είναι ήσυχος...!

Η καθολίκη εκκλησία της Αργεντινής...τώρα θυμήθηκε τα κλεμμένα παιδιά της δικτατορίας...
Αφού ο προκαθήμενός της και νυν πάπας...Τότε μάλλον σπούδαζε και δεν πήρε χαμπάρι τι γινόταν...!

Οι πορτογάλοι "εθνοσωτήρες", συνεχίζουν το έργο τους να σώσουν τη χώρα, όπως και οι δικοί μας...!

Τα γκέι-μπαρ της Αγγλίας...Μποϋκοτάρουν τη ρώσικη βότκα, διότι ο Πούτιν παίρνει ομοφοβικούς νόμους...!

Το ωραίο της ημέρας...
Η "σύντροφος" του Σίμου...Παραιτήθηκε από...Ευθιξία...
Το πουλάκι μου...και με "προσόντα", αλλά και τι ευγενής ψυχή...!

Άντε καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 31, 2013 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές του ΧΑΑ...Πάντα με καλή καρδιά και αισιοδοξία...!

Στο ΧΑΑ και στη ζωή...Πρέπει να είμαστε πολύ "ψιλιασμένοι", όταν μας κερνούν...!:):):)

Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που έρχονταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.
Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά:
-»Μα καλά ρε ηλίθιε ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το …, θα σε ….»

Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
- «Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητα μας……. καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;»
Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
- «Εεεεε; παπά μου; ναι; ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη…»
- «Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία…» και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού.
Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει:
- «Πάτερ μου, δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο»
- «Α, όχι τέκνον μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ…»

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 01, 2013 5:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα και καλό μήνα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με χαμόγελο...!

Από σήμερα μην ξεχνάμε...
Φτηνό σουβλάκι για τον λαό...
Βέβαια στο τραπέζι έτσι...Γιατί με "ντιλίβερι" είναι ακόμη ακριβό...!

Ο "θηριοδαμαστής τραπεχών" και τσαμπουκάς "μεταρρυθμιστήςς" Αντώνης, τ άκουσε μια χαρά, από την Τζάκρη...
Ούτε καν από κάποιο στέλεχος κομματικό με ιστορία και "στηρίγματα"...
Από την Τζάκρη...
Που είναι ο "κουτσαβακισμός" των μισόκλειστων ματιών, του γερμένου κεφαλιού και της κοφτής φωνής Αντώνη...;;;
Τους έκανες κυβέρνηση τους "κηπουρούς" του συγκάτοικου...Σου κάνουν και αντιπολίευση...!

Το ΔΝΤ δείχνει ξεκάθαρα, ότι θέλει κι άλλο αίμα στον ιδ. τομέα...
Που και ν αρχίσουν οι μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, τι θα ζητάνε οι αλήτες αυτοί, από τους άλλους...
Μέχρι και μαζικές αυτοκτονίες θα ζητήσουν, για να πάει καλά το "πρόγραμμα"...:):)
Πάντως οι συνταξιούχοι του δημοσίου και οι έχοντες μεγάλες προϋπηρεσίες σ' αυτό εργαζόμενοι, δηλαδή τα κομματόσκυλα του ΝΔ-ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80-90, δεν έχουν πρόβλημα...!

Η δίκη του Άκη, βαδίζει καλά...
Όλα και όλοι "δείχνουν" αυτόν...
Κι έτσι βγαίνουν λάδι οι υπόλοιποι "σωτήρες του εκσυγχρονισμού", του "κυρίου καθηγητή"...!

Το ΚΚΕ θα κάνει "πολιτικό μνημόσυνο" λέει για τον Ζαχαριάδη...Αφού αποκαταστάθηκε, από τους "ιστορικούς" του κόμματος...
Και μετά ψάχνουν, γιατί δεν ανεβαίνουν σε ψήφους...
Όχι...Τον Τρότσκι, ακόμη δεν του έδωσαν άφεση ακόμη...!:)

Οι "θερινοί" βουλευτές της ΝΔ, τα έβαλαν με τον Στουρνάρα, που τους αποκάλεσε "κουρασμένους" και δήλωσαν ότι είναι εκεί για να ψηφίζουν ό,τι αθλιότητα θα έρθει, ως καλές μαριονέτες...!

Τα μεσάνυχτα, που βγαίνουν οι βρυκόλακες, αναμένονται οι λίστες των υπεράριθμων, από τα υπουργεία...
Ο Βαρβιτσιώτης έδωσε 50 λέει...Για άλλους δεν ξέρουμε ακόμη...!

Ο Βερστεβέλε, παρεξηγείται που οι έλληνες, δεν εκτιμούν τις προσπάθειες τις σωτήριες του Ράιχ, γι αυτούς...
Άντε παραπονιάρη, υπάρχουν κάποιοι, που σας αγαπούν...
Μπες και λίγο στα νεο-φιλελεύθερα "φόρα" της χώρας να χαρείς...!

Απεργία στο κανάλι του Αλαφούζου, για απολύσεις που έκανε...
Όχι...δεν ανέλαβαν μόνοι τους την ειδησιογραφική ζώνη, ο Πρωτοσάλτε και ο "Μπάμπης"...γιατί δεν βρήκαν τεχνικούς...!:)

Το ωραίο...
Ο "καντινάκιας" φιλολογο-αντιδήμαρχος, που τα 'παιρνε, έχει γιο με καντίνα...
Τελικά ο Καραμανλής, ειχε κατάλληλους στο γραφείο του...!:)

Άντε καλημέρα και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 01, 2013 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα γελαστά και με καλή καρδιά...!

Η αλήθεια ποτέ δε μένει κρυφή για πολύ...!:):):):)

Στην παραλία τουρίστες συζητούσαν:
Εμείς στο Αμέρικα έχουμε σπίτια διακόσια πατώματα. Λέει ο ένας.
Εμείς στη Γερμανία έχουμε εργοστάσια που φτιάχνουν 5000 αυτοκίνητα την ημέρα. Λέει οΓερμανος.
Εμείς στο Τσαπάν έχουμε τρένα που πανε με 800 χλ την ώρα. Λέει ο άλλος.
Τα είπαν και κοιτουσαν προς τον Γιωρίκα τον Πόντιο.
Τη να σας πω ρε παιδιά. Εγώ έχω ένα Θείο στα Γιαννιτσά, που την έχει τόσο μεγάλη, που στο πανηγύρι την κρεμάει για γραβάτα στο λαιμό του και βγαίνει βόλτα!
Μετά από μια παύση δέκα λεπτών λέει ο Αμερικάνος:
Εκείνα τα σπίτια στο Αμέρικα 200 πατώματα δεν είναι αλλά καμία 120.
Και εμάς ρε παιδιά αυτά τα εργοστάσια δεν βγάζουν 5000 αυτοκίνητα αλλά καμία 1000
Εκείνα το τρένα δεν πάνε με 800χλ αλλά περίπου 400χλ διόρθωσε και ο Ιάπωνας.
Αφού ξανακοιτούσαν των Γιωρίκα λέει και αυτός:
Και εγώ ψέματα είπα ρε παιδιά. Εκείνος ο θείος μου δεν είναι από τα Γιαννιτσά, από το Κιλκίς είναι...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 02, 2013 5:24 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές του ΧΑΑ, πάντα με καλή καρδιά...!

Ξεκινώ σήμερα με την ολύ καλή απάντηση του Αβραμόπουλου σε έναν "μακεδόνα" δημοσιογράφο...
Πολύ καλά του είπε να μάθει ελληνικά, διότι ο Μ Αλέξανδρος ελληνικά μιλούσε και όχι σερβο-ελληνο-βουλγαρο-τούρκικα, που μιλάνε αυτοί που το παίζουν "παιδιά" του...
Εγώ θα του ζητούσα κάτι ακόμη, που μπορούσε να το κάνει θα παραδεχόμουν ότι είναι μακεδόνας...
Να μου δείξει, έστω ΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο αρχαίο, απ όσες ανασκαφές έκαναν στα Σκόπια, ΕΝΑ ξαναλέω , που να έχει κάποια άλλη γλώσσα, εκτός από αρχ.ελληνική...
Ό,τι βρίσκουν το ξαναθάβουν οι ψευτομακεδόνες, διότι είναι ελληνικό...!

Πέρασε και από τη βουλή η τροπολογία...που την καταργεί στην ουσία...
Και επίσημα πια κυβερνά από χθες ο Τόμσεν και το Ράιχ, με τους υπουργούς μας...!

Μόνο το 1/10 των "φαγάδικων" μείωσε τις τιμές, την πρώτη μέρα εφαρμογής της μείωσης του ΦΠΑ, που με τόσο αγώνα κέρδισε ο "μεγάλος μεταρρυθμιστής" Αντώνης...!

Ο Χαϊκάλης είχε την ιδέα της χρονιάς...
Πρωθυπουργός ο Καραμανλής με αντιπρόεδρο τον Τσίπρα...
Καλά, ακόμη δεν πήρε χαμπάρι, ότι ο Κώστας, είναι κόμη τόσο κουρασμένος και "χεσμένος" θα έλεγα, από την πολύ δουλειά που έκανε και από τα σενάρια για τη δολοφονία του αντίστοιχα, που τρία χρόνια δε μίλησε καν, παρά μόνο συμφωνεί σε ό,τι αθλιότητα κάνει ο Αντώνης και οι "ανοιξιάτικοι" φωστήρες του...
Ούτε μια ομιλία στη βουλή ρε δεν έκανε, να δικαιολογήσει το μισθό του...Και μετά βάζουν σε διαθεσιμότητα άλλους υπαλλήλους, ενώ απ αυτόν τον τεμπέλαρο έπρεπε να αρχίσουν...!

4.500 χιλιάδες οι αιτήσεις για 580 θέσεις στην νέα ΕΡΤ...
Συνωστισμός κομματόσκυλων...!

Η κόντρα Στουρνάρα-Βουλευτών συνεχίζεται...
Πολύ μπλα-μπλα...αλλά από ουσία τίποτε...
Αφού τον θέλει ο Σόιμπλε...Δεν πα να λένε...!

Ο "καβαλιέρε"...Έμεινε όρθιος...
Όλες οι που@#νίτσες της χώρας ζητωκραυγάζουν, που θα έχουν να μηνύουν για αποπλάνηση...!:)

Η "Γουόλ στρίτ"...Από ρεκόρ σε ρεκόρ, ενώ οι πολιτείες χρεοκοπούν...
Εμείς χρεοκοπήσαμε ολόκληροι και δεν ανεβαίνουμε ρε γμτ...!:)

Ο Στρος Καν βρήκε δουλειά μάλλον...Του πρότεινε η σερβική κυβέρνηση να γίνει σύμβουλός της...
Θα δεχτεί στοιχηματίζω, αφού ξέρω τι γυναίκες είναι οι σερβίδες...!:)

Η Βραζιλία, αντίθετη σθεναρά με τη δόση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα...
Μακάρι να μπορούσε να την κόψει, αλλά...!

Η Ουρουγουάη, έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο με νόμιμη η μαριχουάνα...
Κρατικοποίησε την παραγωγή και τη διακίνηση...
Άντε και σ ανώτερα...!

Το ωραίο, αλλά και αναμενόμενο...
Διώκονται οι "καντινιέρηδες", που κατήγγειλαν τον αντιδήμαρχο-μπουμπούκι...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 02, 2013 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό ΠΣΚ και από μένα σ όλη την καλή παρέα και καλό βράδυ...Πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Δεν πρέπει να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα...!:):):)

Τρεις σκύλοι συναντιόνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου.
Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα:
- Εσύ γιατί είσαι εδώ;
- Για ευθανασία. Άσε, δεν ξέρω τι μʼέπιασε και μια μέρα που έλειπαν τα αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά.
- Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο.
- Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το μαλάκα κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπέικα, μια μέρα που τ'αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόν, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ, ζοχαδιαστήκανε και νά'μαι.
- Κι εσύ; ρωτούν τον τρίτο.
- Εγώ, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ' έπιασε και της χιμώ από πίσω και της τον φοράω,
Τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της.
- Ε, καλά, εσύ δικαίως, την αξίζεις την ευθανασία.
- Ποια ευθανασία; Εμένα τα...νύχια ήρθα να μου κόψουν!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 03, 2013 1:53 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=4RRuFAdIvYs

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 03, 2013 6:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλη την καλή παρέα, όπου κι αν είναι αραχτή και "φραπεδάτη"...Πάντα με χαμόγελο...!

Έτοιμα και τα "κριτήρια" για τα δημοσιο-υπαλληλικά "κρεματόρια" της "εθνοσωτηρίου"...
Δεν κρινεσαι για το πως δουλεύεις και πόσο στο αντικείμενό σου, αλλά για το τι πτυχία έχεις και πόσες ξένες γλώσσες μιλάς ή πόσα παιδιά έχεις ή αν έγραψες καλά σε διαγωνισμό...
Δηλαδή περνάς με ΑΣΕΠ, κάνεις και 4 παιδιά και τέλος...Μετά θα κάαααθεεεεσαι και δε σε κουνάει κανένας...!:)

Νέο Ε9, που για να το συμπληρώσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον διδακτορικό στην αστροφυσική και την κβαντομηχανική...!:):)

Ο Άκης μας, απολογείται στις 26/8 και απειλεί με συνταρακτικές αποκαλύψεις...
Δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη ότι...Τον έχουν ξεγραμμένο ΟΛΟΙ πια...!

Συνεχώς βγαίνουν και νέα κατορθώματα της συμμορίας του ΙΚΑ Καλλιθέας...
Προσωπικά θα ήθελα να κρεμαστούν αυτά τα καθίκια στο Σύνταγμα και ας με πουν και φασίστα...
Μιλάμε έκοβαν επιδόματα γέννας, ακόμη και για άνδρες...
Και μια απορία ρε γμτ...Προϊσταμένους-ελεγκτές δεν είχαν αυτά τα καθάρματα...;;;

Ψιλο-χαμός με κάποιον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τον κόσμο να γίνει συλλέκτης πετρών, ροπάλων και άλλων αντικειμένων...:)
Ειδικά της κυβέρνησης, δεν πρέπει να θυμώνουν, διότι αυτοί με τις αθλιότητες μπορούν να την κάνουν την εξέγερση πραγματικότητα σύντομα...!

Χιλιάδες "μπιλιετάκια" στέλνονται στους ελ. επαγγελματίες για οφειλές ασφαλιστικές...
Τι τραβάει η άλλοτε "ραχοκοκκαλιά" της οικονομίας...
Είπαμε...υπομονή...
Θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και η αγορά θα ανακάμψει...!

Το μεγάλο "θέατρο" αντίστασης στην τρόικα...θα παιχτεί με τους πλειστηριασμούς΄...
Πολύ μεγάλη μάχη θα δοθεί πάλι...!

Το ΔΝΤ ανοικτά πια ζητάει από τους γερμανούς, κούρεμα του ελλ. χρέους...
Και αυτοί φυσικά θα κουρέψουν...τις καταθέσεις μας...!

Όλως τυχαίοως και στην Πορτογαλία, πληρώνει δημοσκοπικά την τελευταία πολιτική κρίση, το μικρό κόμμα του "συνασπισμού" και ενισχύονται οι πολιτικάντες οι σοσιαλιστές, που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας...
Όπως κι εδώ δηλαδή...!

Το ωραίο της ημέρας :
Ο Βαγγέλης ο Μυτιληναίος αν και βασανίζεται από το κακό κράτος...αφήνει στην Ελλάδα τις επιχειρήσεις του...από πατριωτισμό...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 03, 2013 6:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό Σαββατόβραδο σ όλη την καλή μας παρέα, όπου κι αν αράζει...πάντα με χαμόγελο...!

Δεν πρέπει να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις...!:):):)

Ο Χάρης επισκέφτηκε ένα φίλο του και του ανακοίνωσε ότι θα έμενε εκεί τη νύχτα. Ο φίλος του στενοχωρήθηκε που δεν είχε μέρος να τον βολέψει και του πρότεινε να κοιμηθεί είτε στο πάτωμα στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο του μωρού. Ο Χάρης είπε ότι θα κοιμότανε στο πάτωμα του σαλονιού. Το πρωί σηκώνεται να πάει στο μπάνιο και βλέπει εκεί μια υπέροχη αιθέρια ύπαρξη...
- Καλά, εσύ ποια είσαι; την ρωτάει έκπληκτος.
- Εγώ είμαι το «Μωρό», λέει αυτή. Κι εσύ;
- Εγώ είμαι ο μα@άκας! λέει ο Χάρης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 03, 2013 10:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

SHMAIOFOROS.... Kαλό ....και επειδή τραβάς μόνος κουπί αυτές τις ημέρες το παρακάτω δικό σου

http://www.youtube.com/watch?v=P_I2ch8_TXc

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1205 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 369 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: