neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 01, 2011 7:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin

Εγγραφή: Τετ Απρ 22, 2009 3:56 am
Δημοσιεύσεις: 3493
Εικόνα
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ

"Η διαπραγμάτευση, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, είναι σε εξέλιξη, έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις, είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε, όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι", ανέφερε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής, να καταργηθεί η δεύτερη ανάγνωση των νομοσχεδίων, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες του νομοθετικού έργου.

Αυτή την ώρα οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ συνεδριάζουν υπό τον πρόεδρο του Κινήματος Γ. Παπανδρέου.


Το Σάββατο αρχίζει η συζήτηση επί του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής, παρόντος του Πρωθυπουργού. Θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τετάρτης με διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας που προσλαμβάνει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά την εκταμίευση της έκτης δόσης, συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ, ο κ. Γιουνκέρ διευκρίνισε ότι θα πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Δεκεμβρίου, αφού προηγουμένως, λάβει την έγκριση από το ΔΝΤ.

Σύμφωνα με πηγές, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΤ θα ληφθεί την 5η Δεκεμβρίου .

Παράλληλα, ο κ. Γιούνκερ απηύθυνε έκκληση στις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τις συνομιλίες με τους ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, το λεγόμενο PSI, ούτως ώστε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιανουαρίου.

Η Τρόικα αναμένεται πως θα έρθει στην Αθήνα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το νέο πρόγραμμα αμέσως μετά από τη Σύνοδο Κορυφής της 8ης-9ης Δεκεμβρίου.

http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 01, 2011 7:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Κυρ Μάιος 01, 2011 3:24 pm
Δημοσιεύσεις: 141
κριμα αλλά δε θα συμπλευσω. είμαι απαισιοδοξος.

και είχα κάποιες ελπίδες στον Παπαδήμο εξαιτίας της οικονομικής και κοινωνικής αφετηρίας του και των σπουδών του. αλλά από ότι φαίνεται έχει γίνει πια ξένος.
ως ΔΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΟΣΗ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr