neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Κάντε κάτι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 08, 2011 8:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin

Εγγραφή: Τετ Απρ 22, 2009 3:56 am
Δημοσιεύσεις: 3493
Εικόνα
Κάντε κάτι

Ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Ευρώπη δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα τονίζοντας ότι παραμένει το ερώτημα αν οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν την πολιτική βούληση να τερματίσουν την κρίση.


Σε μια σύντομη αλλά με σαφή υπονοούμενα Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι υποστηρίζει ένα σχέδιο που θα αλλάξει την ευρωπαϊκή Συνθήκη, τάσσοντας υπέρ της "λύσης" που προτείνουν οι Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

"Υπάρχει μια βραχυπρόθεσμη κρίση η οποία πρέπει να επιλυθεί για να μπορούν οι αγορές να έχουν εμπιστοσύνη ότι η Ευρώπη στέκεται στο ευρώ", είπε ο κ. Ομπάμα επισημαίνοντας πως "εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για την κατεύθυνση αυτή".

"Αν επιδείξουν πολιτική βούληση (σ.σ οι Ευρωπαίοι) έχουν την ικανότητα να καθησυχάσουν τις αγορές και να διασφαλίσουν ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να χρηματοδοτήσουν το χρέος τους όπως η Ιταλία" ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1


Κορυφή
 Προφίλ  
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr